راه های زیادی برای پولدار شدن هست. البته، معمولاَ آسان نیست و روش های زودبازده با ریسک بالایی همراه است. با روشهای زیر ثروتمند شوید:
روش 1 از ۵ : روی مهمترین دارایی تان یعنی فکرتان سرمایه گذاری کنید.
- تحصیلات عالی داشته باشید.
و شغلی با درامد بالا مثل پزشک، وکیل، اقتصاددان، مشاور مالی، و غیره انتخاب کنید. در این صورت یک شروع خوب و امنیت شغلی خواهید داشت..
- علم مقدماتی اقتصاد را بیاموزید.
این مهم است که اطلاعات عمومی از حسابداری و اقتصاد داشته باشید و بدانید سود مرکب و استراتژی های سرمایه گذاری چیستند..
- هوشمند باشید.
یعنی داشتن اطلاعات عمومی قوی که البته شاید اکنون به کارتان نیاید. درک وسیع از دنیای اطرافتان کمک زیادی به شما در حل مشکلات پیش رو خواهد کرد..
- مهارت کسب کنید.
مهارتهای حرفه ای، مهارتهای مدیریتی، مهارتهای اجتماعی و مهارتهای عمومی زندگی تان را افزایش دهید. وقتی این مهارتها را داشته باشید و حفظ کنید – صرفنظر از راهی که برای ثروتمندی انتخاب نمودید – شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت، اشخاصی با این مهارتها قادرند سهم بیشتری از ثروت را کسب کنند..
- برای خودتان مشخص کنید که چرا میخواهید پولدار شوید.
با توجه به دیدگاهی که برای خودتان انتخاب نمودید میتوانید اهدافتان را مشخص نمایید. شما موفق نمی شوید مگراینکه از خود یک آدم جاه طلب و آرزومند بسازید.
- سالم و تندرست باشید و وزن نرمالی داشته باشید.
می گویند ” سلامتی خود یک سرمایه است”. خیلی مهم است که در مسیر تلاش تان برای پولدارشدن،سلامتی داشته باشید. در این صورت قادر خواهید بود تلاش بیشتری بکنید و نیز طولانی تر زندگی کنید. از طرف دیگر، هزینه درمانی تان را به شدت کاهش میدهید. همچنین زمان بیشتری برای لذت بردن از پول تان خواهید داشت و می توانید به امور خیریه مشغول شوید… واضح است که همه ما نمی توانیم از بهترین مراقبتهای پزشکی بهره مند باشیم. با این حال میتوانیم موارد اساسی بهداشتی را مراعات کنیم، مثل مسواک زدن روزانه، دوری از غذاهای ناسالم، خوردن میوه و سبزیجات فراوان، ورزش منظم و تمرینهای آرامش ذهنی، مثل مدیتیشن، نوشتن خاطرات روزانه و دوری از استرس. هرگز دیگران یا اطرافیان را به خاطر موقعیتی که در آن قرار دارید سرزنش نکنید- دنبال مقصر نباشید، مسئله فقط چگونگی عملکرد شما است.
روش ۲ از ۵ : سرمایه گذاری.
- هرچه زودتر سرمایه گذاری را شروع کنید.
در خلال سرمایه گذاری اندک تان آموزش ببینید آنگاه میتوانید در سرمایه گذاری های بزرگ موفق تر باشید. منتظر پول “کافی” برای سرمایه گذاری نباشید. اگر با مبلغ اندک ولی زود سرمایه گذاری را شروع کنید و به تدریج آن را بیشتر کنید، نهایتاَ به سود مرکب قابل توجهی خواهید رسید.
- سرمایه گذاری هوشمندانه.
با آموزش تحقق می یابد ولی با مطالعه و درس گرفتن از سرمایه گذاران بزرگ نیز میتوانید پیشرفت کنید.
- اگر نمیدانید روی چه چیزی سرمایه گذاری میکنید، با پول اندک شروع کنید یا اصلا نکنید.
با موارد آسان مثل صندوقهای برتر شروع کنید. آنها افت و خیز اندکی نسبت به سهام کوچک دارند، و شما همه تخم هایتان را در یک سبد نخواهید داشت. سرمایه گذار معروف وارن بافِت میگوید: “همه تخم هایتان را در یک سبد بگذارید، ولی مراقب سبد باشید.” البته برای سرمایهگذاران حرفهای و ریسکپذیر.
- تا حد امکان بدهی نداشته باشید.
در این صورت در امان خواهید بود، و می توانید پول بیشتری در بازار سهام یا کسب و کار شخصی تان سرمایه گذاری کنید. فقط و فقط برای سرمایه گذاری با ریسک پایین و بازده بالا وام بگیرید.
- همین حالا شروع کنید.
شروع کردن با هر مبلغی که تا کنون اندوخته اید بهتر از هرگز شروع نکردن است. قدرت سود مرکب هر کسی را پولدار میکند. مثال: سرمایه گذاری ۱۰۰۰۰ تومان در هر سال با سود سالانه ۱۵% بعد از ۷۰ سال مبلغ ۱.۲ میلیارد تومان به شما برمیگرداند. شگفت انگیز نیست؟
روش ۳ از ۵: راه اندازی کسب و کار شخصی تان.
- کارفرما باشید.
همیشه کارفرما بودن بهتر از کارمند بودن است. اگر شما آدم منظمی هستید و وقت و پول در اختیار دارید، کسب و کار خودتان را شروع کنید و نتایج پرباری را طی کار سخت و مدیریت صحیح بدست آورید. همه آنچه برای راه اندازی یک کسب و کار لازم است را فرا گیرید. کلاس بروید. از اشخاص با تجربه در آن رشته کسب معلومات بکنید. ولی مراقب باشید. خیلی از کسب و کارها خصوصاً در سال اول شان به شکست می انجامند. شما با بدهی قابل توجه، بدون پس انداز، و بدون منفعت به پایان کارتان می رسید. کمک بگیرید نیازی نیست به تنهایی شروع کنید با این فکر که سودتان بین دو نفر تقسیم نشود و شخص دیگری از ارزش افزوده شما نفع نبرد. اگر بتوانید با شخص با تجربه ای شریک شوید که حضور موثری داشته باشد و قابل اعتماد و صادق هم باشد، آنگاه کسب و کار شراکتی را شروع کنید کسب و کارهایی که به شکست می انجامند دلایلی دارند که قابل اجتناب است. بطور نمونه، تحقیقات کاملی قبل از شروع کار انجام دهید، که مطمین شوید جنسی را مازاد بر نیاز به بازار عرضه نمیکنید. اگر کالایی را تولید میکنید، فکر کنید که آیا کالای تان بهتر و متفاوت تر از کالای مشابه موجود در بازار است. یا اینکه کالایی بی رقیب تولید کنید. دوم اینکه به شدت کار و تلاش کنید. معنی اش این نیست که مشغول به نظر برسید- به این معنی است که تمرکز کنید، با اشخاص درست در ارتباط باشید، وقتتان را مدیریت کنید و بهترین درامدها ، خروجی ها و نتایج را در کسب و کار خویش داشته باشید.
- کسب و کار شخصی تان را بزرگترین سرمایه تان بدانید.
موسسین شرکتها اکثریت میلیونرها را تشکیل میدهند، تاسیس یک شرکت ریسک بالایی دارد ولی بهترین روش برای پولدار شدن واقعی است. اشخاص کمی از راههای دیگر میتوانند ثروت اندوزی کنند. کمتر از یک درصد از راههای دیگر پولدار میشوند، راههایی مثل ستاره موسیقی شدن، برنده شدن در قرعه کشی، و غیره.
- بدانید که شما کسب و کارتان را به صورت نیمه وقت هم میتوانید شروع کنید.
برای مثال، املاک و مستغلات، خرید، بازسازی و فروش خانه ها روشهای خوبی برای کسب درامد برای اشخاص با سرمایه محدود می باشد..
روش ۴ از ۵: هوشمندانه عمل کنید
- در مورد پس انداز یا مدیریت بودجه، گردش مالی، و وام آموزش ببینید.
بیاموزید که کارت بانکی چه کاری برایتان می کند( یا نمی کند)! اگر بدهکار شوید، به پیشرفت تان آسیب جدی میرسد.
- بخشی از پولتان را به طور ماهانه در حساب جداگانه ای پس انداز کنید.
پنج یا ده یا حتی بیست درصد از درامد ماهانه تان برای اینکار خوب است. در بازنشستگی بدردتان میخورد. در بالا قسمت سود مرکب را مطالعه کنید.
- به ندای درونی خود گوش کنید و از حرکت در خلاف جهت آب نهراسید.
اگر کسانی به شما بگویند که فرصت فوق العاده ای برای پولدار شدن تان یافته اند، معمولاً معنی اش این است که آنها فرصت فوق العاده ای برای پولدار شدن خودشان یافته اند. آنها با این ترفند شما را برای خرید محصول خودشان ترغیب میکنند. پس بایستید و فکر کنید- میلیونها فرصت بزرگ آن بیرون منتظر شماست. شما فقط باید فرصتهای دروغین را جدا کنید و راستین آنها را بیابید، در دنیای واقعی، کس دیگری آنها را برای شما پیدا نمیکند.
روش ۵ از ۵: محافظت از پولتان
- مراقب پول خود باشید.
مشکلات پیش بینی نشده مختلفی میتواند باعث جلب توجه مردم به پول شما گردد. سعی کنید از خودتان در برابر آنها محافظت کنید قبل از اینکه اتفاقی بیافتد. مطمین شوید که بیمه کافی دارید، و یک مشاور مالی که از سرمایه گذاریهای تان محافظت کند و بخشی را که مد نظر شماست برای فرزندانتان جهت اطمینان از مشکلات احتمالی کنار بگذارد.
منبع : wikihow.com